Aktivacija 12. čaker z Nadangeli

Eno uro dolga meditacija, v kateri boste aktivirali 12 čaker in se spoznali s petimi novimi čakrami.

Zakaj 12. čaker? Aktiviranje 12 čaker je naslednji korak v evoluciji človeštva. Je odpiranje in aktiviranje svetlobnih kod, ki človeka popeljejo na višjo raven bivanja. Kdo je človek, ki ima polno operativnih vseh 12 čaker? To je napreden človek, ki ima dostop do skrivnostnih znanj in božanskih modrosti Univerzuma.  Razkriva se mu širša slika o svojem življenju, poslanstvu. Z rednim prakticiranjem meditacije 12. čaker, je v njegovem telesu in avri vedno več svetlobe in razkriva se mu celostna Resnica. Postaja svoboden, neodvisen od sistema....

15 eur

Spoznaj Nadangela Chamuela - celjenje in odpiranje srca

Spoznajte Nadangela Chamuela in kako vam lahko pomaga. Spletni paket vsebuje meditaciji Srečanje z Nadangelom Chamuelom in vizualizacijo za celjenje in odpiranje srca. Ta paket je za vas, če v tovrstnih meditacijah bolj uživate sami in v udobju vašega doma, si želite naučiti delati z Nadangelom Chamuelom ali, če se soočate s t.i. srčnimi izzivi - radi bi nekomu odpustili, pa kar ne gre, imate v sebi zamero do nekoga, ste pogosto žalostni, osamljeni, se težje povezujete z ljudmi in se jim bojite odpreti, zaradi pretekle bolečine in prizadetosti itn. Nadangel Chamuel vas bo objel v brezpogojno ljubezen in vam pomagal, da boste zopet našli sebe, se povezali s svojim srcem.

22 eur

Nadangel Mihael - izražanje tvoje resnice

Nadangel je Michael je dobro poznani nadangel. Kljub temu, da ljudem pomaga že zelo dolgo, pa je v teh časih izjemno pomemben, kajti pomaga nam pri izražanju Resnice, navda nas s pogumom in notranjo močjo, hkrati pa je lahko naš zaščitnik. Paket vsebuje meditacijo Srečanje z Nadangelom Mihaelom in vizualizacijo za osvobajanje od omejujočih vezi ter čisščenje grlene čakre. Ta paket je za vas, če bi se radi naučili delati z Nadangelom Mihaelom ali, če imate težave z izražanjem svojih misli in le s težavo izrazite, kaj si mislite in svoje mnenje. Želite si stopiti ven in biti to, kar ste, pa vas »nekaj« zadržuje. Imate občutek, da potrebujete malce več poguma in notranje moči za naslednje življenjske korake. Bi radi transformirali energijske vezi (z nekom ali z nečim), ki vas omejujejo. Skratka si želite pogumno stopiti v svet in pokazati kdo ste.

22 eur

Kdo sem v 5 dimenziji?

Meditacija z Nadangelom Metatronom

Povežite se z Nadangelom Metatronom, ki vas bo popeljal na pot v 5 dimenzijo in vam pokazal, kdo ste vi kot 5-dimenzionalni človek, kako delujete v 5 dimenziji, kako živite, kakšno je vaše poslanstvo, kakšni so vaši odnosi v 5D.

Paket vsebuje:

- meditacijo Srečanje z Nadangelom Metatronom,

-  vizualizacijo Kdo sem v 5D z nadangelom Metatronom

Vstopite v čaroben svet 5 dimenzije.

22 eur

Spoznaj Nadangela Gabriela - jasnost in moj naslednji korak

Ta delavnica je za vas, če ste se znašli na nekakšni prelomnici v svojem življenju in ne veste, kako narediti korak naprej. Ste morda malce v »megli« in potrebujete več jasnine v svojem življenju. Nadangel Gabriel nosi čisto belo energijo, ki lahko »prečisti« vaše misli, ko jih je preveč in/ali so zmedene, tako tudi čustva in vam osvetli pot naprej. Je tudi odličen Nadangel pri odkrivanju poslanstva.

15 eur

Vizualizacija za mir

Vizualizacija, ki bo vas objela v mir in spokojnost. Vizualizacija, kjer boste vizualizirali mir v svojem življenju, kot tudi na družbeni ravni. Več posameznikov kot nas bo čutilo mir, več miru bo na svetu.

Brezplačno

Video ali audio posnetki in uvodni tekst vam bodo poslani po e-pošti po prejemu plačila. Spletni paket traja približno 2. uri, če ni navedeno drugače in za vedno ostane vaš. Paket lahko naročite tudi po e-pošti lalunaangelacademy@gmail.com

Vse meditacije in delavnice ustvarjam Mojca Koprivnikar, certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Coper (Diana Cooper School of White Light) in so avtorsko delo, namenjeno le za vašo osebno uporabo.

Laluna Magazin

Naroči se na novičke

Avtorica besedil:

Mojca Koprivnikar

E-pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now