Vizualizacija, ni novodobna čarovnija, je "orodje", ki lahko izboljša naše življenje!

Vizualizirajte mir in mir bo zaživel v vašem življenju, vizualizirajte uspeh in uspešni boste, vizualizirajte radost in radostni boste ... Vizualizacija ni nikakršna »novodobna čarovnija«, temveč izjemno učinkovit način, s katerim lahko ustvarimo v svojem življenju stanje in okoliščine, kot si jih želimo. Pri tem gre za aktivno celostno aktiviranje našega uma in možganov ter čustev in srca.


Znanstveniki že dolgo časa vedo, da podobe, ki si jih ustvarjamo v svojem umu, močno vplivajo tudi na naše počutje in doživljanje sveta. Podobe, ki si jih ustvarjamo v umu in jih nosimo v podzavesti tudi ne nek način lahko »napovedujejo« prihodnost oz. lahko približno ocenimo, kaj nekoga čaka, če poznamo, kaj je v »ozadju« oz. nosi v »ozadju«. Zato, kdor verjame, da je trenutna svetovna situacija dobro planiran »načrt« za nadzor nad ljudmi, potem je jasno, da vse zgoraj opisano zelo dobro izkoriščajo in nam preko medijev ponujajo sugestije, ki se, če jim slepo sledimo, seveda uresničijo. Za ustvarjanje določenega stanja, izkoriščajo množice, kajti vsaka vizualizacije je močnejša, če se dogaja v umu večjega števila ljudi.


A da po nepotrebnem ne zaidemo predaleč. Pomembno je, da kljub vsem zunanjim pritiskom in dogajanju, najdemo sebe in se zavestno trudimo biti čim več časa v svojem centru – v svoji resnici in ji pogumno sledimo. Pomembno je tudi, da kadar se v vaši realnosti začnejo dogajati nižje vibracije, se jih zavedamo in se zavestno odločimo, da stopamo višje, kajti energija gre tja, kamor jo usmerjamo. Prava vizualizacija se zgodi, ko poleg misli in miselnih podob zraven priključimo še občutek, čustveno doživljanje in vero v to, kar vizualiziramo ter seveda odmislimo čas, kdaj se naj bi to zgodilo, kajti običajno, ko si nekaj iz srca zaželimo, se zgodi proces, ki nas pogosto pelje po poti, kjer moramo še kakšno nezaželeno čustvo predelati in ga dvigniti na višjo vibracijo…


Pot v svobodo


Verjetno ste že slišali, kar se v zadnjem času, vedno bolj razširjeno govori, in sicer, da Zemlja prehaja v 5. dimenzijo. Iz 3. v 4. in sedaj v 5D. Iz Enostavno povedano iz iluzije in nekakšne ujetosti v sistem, v naslednjih 10. letih vstopamo v novo dobo, ko bodo iluzije (kolektivne, kot individualne) padle in bomo spoznavali, kdo pravzaprav smo kot človek in človeštvo na povsem drugi ravni, kajti človek je davno davno nazaj že bil izredno duhovno napreden. Ko govorim duhovno, imam v mislih tu predvsem sposobnosti, kot so telepatija, jasnovidnost, jasnočutnost in poznavanje Božanskih modrosti in skrivnosti Univerzuma in njihovo delovanje na Zemlji.


5. dimenzija je torej svoboda, človek lahko v miru in sožitju in spoštovanju drug drugega, povezan skupaj sobiva, ne glede na številne navidezne različnosti, in se razvija osebnostno in duhovno. 5. dimenzija presega individualnost in se širi v miroljubno skupnost.


Takšne svet je seveda možen in ni pravljica. Pri tem imamo vso podporo iz še višjih sfer in dimenzij (angeli in druga Bitja svetlobe). A je njegova uresničitev v naslednjih 10. letih v veliki meri povezana s tem, kaj bomo zavestno ali podzavestno ustvarjali sami pri sebi in kolektivno. Bomo prepustili sebe naključju ali bomo zavestno delali na sebi? Noben, še tudi tako majhen korak, ni brez pomena, kajti vse in vsak tvori to veliko sestavljanko življenja.


Če vprašate mene, bi bilo izredno dobrodošlo, da kar v svojo dnevno rutino uvedemo vizualizacijo svoje različice sebe v 5D, če tako rečem. Torej, sebe, ki živi mirno, srečno, izpopolnjeno, svobodno življenje, ki živi svoje poslanstvo, svojo edinstvenost in dobrinaša skupnosti s svojimi darovi, talenti in potenciali…


Vabim te na meditacijo z Nadangelom Metaronom, 8.8.2020


Kjer bomo skupaj vizualizirali in spoznali kdo smo mi v 5D, kakšne so razlike med dimenzijami ter zavestno na energijskem nivoju začeli ustvarjati svojo in skupno 5D matrico.

Meditacija bo potekala 8.8. 2020, od 10.30 do 12.30 ure, v Ljubljani (lokacija bo znana naknadno). Prijave so odprte do max. 6.8.2020.

Cena: 20 eur

*dogodek bo potekal v živo, v kolikor bo to mogoče, v kolikor, zaradi korona ukrepov, to ne bo mogoče, se dogodek prestavi na splet.*


V kolikor rajši meditiraš sam-a v udobju svojega doma, vedno lahko naročiš paket meditacij Kdo sem v 5D z Nadangelom Metatronom TUKAJ.


Več informacij o meditaciji prejmeš TUKAJ.


Delavnice vodim:


Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Eternal Light(r) Healer

Kontakt:   lalunaangelacademy@gmail.com / 051 305 224

www.laluna-academy.com

Laluna Magazin

Starodavna znanja za moderne čase

Kontakt uredništva:

lalunaangelacademy@gmail.com

Več informacij:

www.laluna-academy.com

POLITIKA ZASEBNOSTI

Naroči se na novičke

Avtorica besedil:

Mojca Koprivnikar

E-pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com 

© 2020 avtorske pravice Mojca Koprivnikar. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now