Spoznaj Nadangele in kako TI lahko pomagajo prav ZDAJ in v časih, ki prihajajoV Laluna Angelski Akademiji (www.laluna-academy.com) se dogaja. Juhu.

Septembra bo pestro, veselo, transformativno in stopili bomo korak naprej v svoji osebni in duhovni evoluciji.


V nove čase TE vabijo angeli in nadangeli. Prvih pet čudovitih in mogočnih nadangelov in angelov se ti bo predstavilo v sklopu delavnic (glej spodaj). Spoznala boš, kako ti lahko pomagajo, kako se z njimi povezati in kako ostati v svetlobi v časih, ki prihajajo in marsikoga (ali večino ... hmm...) ne bodo ravno mačji kašelj ... Vabim Te ... Na:


SKLOP DELAVNIC: Spoznajte Nadangele&Angele in, kako vam lahko pomagajo


Sklop 5. delavnic, kjer boste spoznali prvih pet nadangelov in se z njimi povezali na globljem nivoju, tako, da bodo postali vaši življenjski pomočniki in vas podpirali pri življenjskih izzivih. Spoznali boste, kako vam vsak posamezni angel in nadangel lahko pomaga in na katerem področju vašega življenja.


Okvirna vsebina delavnice:

  • kako se povezati z angelom, da vam bo pomagal,

  • kako usmeriti njeogovo energijo za dvig vibracije oz. kako ravnati, ko se znajdete v nizkih vibracijah,

  • kako angeli delujejo in kako modrost angelov in nadangelov uporabiti v vsakdanjem življenju,

  • energijski vpogled v situacijo, ki vam predstavlja izziv,

  • kanaliziranje sporočil,

  • angleska vizualizacija in meditacija,

  • praktične vaje za osebno rast.

Najbolj pomembno pa bo spoznanje, kako lahko pomagajo Vam do bolj lahkotnega, lepšega, harmoničnega, ljubečega, izpopolnjenega življenja .

Delavnic so primerni za vse:

  • tiste, ki se boste z angeli srečali prvič,

  • jih že poznate in se z njimi povezujete.

V vsakem primeru boste deležni »energijske evolucije«, ki vas bo v vašem duhovnem in osebnem razvoju ponesla korak naprej oz. višje …


Število udeležencev je omejeno, zaradi kvalitetnega dela z vsakim posameznikom.

Predstavitev prvih 5. delavnic za katere so prijave že odprte (glej spodaj).1. Delavnica: Spoznaj Nadangela Mihaela  - izražanje tvoje resnice

Ta delavnica je za vas, če imate težave z izražanjem svojih misli in le s težavo izrazite, kaj si mislite, s težavo izrazite svoje mnenje. Želite si stopiti ven in biti to, kar ste, pa vas »nekaj« zadržuje. Imate občutek ali menite, da potrebujete malce več poguma in notranje moči za naslednje življenjske korake. Bi radi transformirali energijske vezi (z nekom ali z nečim), ki vas omejujejo.

Cena: 33 eur

Kdaj: sobota, 5. september, od 10.00 do 14.00

2. Delavnica: Spoznaj Nadangela Chamuela – celjenje in odpiranje srca

Ta delavnica je za vas, če se soočate s t.i. srčnimi izzivi. Radi bi nekomu odpustili, pa kar ne gre, imate v sebi zamero do nekoga ali nečesa, ste pogosto žalostni, osamljeni, se težje povezujete z ljudmi in se jim bojite odpreti srce, zaradi pretekle bolečine in prizadetosti itn. Nadangel Chamuel vas bo objel v brezpogojno ljubezen in vam pomagal, da boste zopet našli sebe, se povezali s svojim srcem in v varnem objemu Nadangela odprli srce in izkusili ljubezen višje ravni …

Cena: 44 eur

Kdaj: 19. september, od 10.00 do 14.00

3. Delavnica: Spoznaj Nadangela Gabriela – jasnost in moj naslednji korak v življenju

Ta delavnica je za vas, če ste se znašli na nekakšni prelomnici v svojem življenju in ne veste, kako narediti korak naprej. Ste morda malce v »megli« in potrebujete več jasnine v svojem življenju. Nadangel Gabriel nosi čisto belo energijo, ki lahko »prečisti« vaše misli, ko jih je preveč in/ali so zmedene, čustva in vam osvetli pot naprej.

Cena: 44 eur

Kdaj: 26. spetember, od 10.00 do 14.00

4. Delavnica: Spoznaj Nadangela Uriela – za več samozavesti, odločnosti in miru

Ta delavnica je za vas, če želite delati svoji lastni vrednosti, želite več samozavesti, odločnosti in, kako biti odločen in izraziti svojo moč na miroljuben način (pogosto namreč svojo moč izražamo na destruktiven način, s katerim lahko prizadenemo sebe in bližnje). Nadangel Uriel je »skrbnik« solarnega pleksusa in zato vam lahko pomaga pri izzivih te čakre.

Cena: 44 eur

Kdaj: 3. oktober, od 10.00 do 14.00

5. Delavnica: Spoznaj Nadangela Jophiela in se poveži z Višjim jazom

Ta delavnica je za vas, če želite spoznati, kako se povezati s svojim Višjim jazom in prejeti ter slišati njegovo sporočilo. Izjemno zanimiva delavnica, kjer bo vsak posameznik lahko svoji Višji jaz vprašal, kaj mu želi sporočiti – kanaliziral sporočilo … Pogledali bomo načine, kako nam Višji jaz sporoča, kako deluje …

Cena: 33 eur

Kdaj: 10. oktober, od 10.00 do 14.00

Udeležite se lahko vseh delavnic ali samo tiste, za katero čutite, da ste poklicani oz. vas pritegne.

Prijave na posamezne delavnice so že ODPRTE: prijavite se lahko preko maila lalunaangelacademy@gmail.com ali preko tel.št. 051 305 224

Po vsaki delavnici se boste lahko prijavili na dodatno individualno delo z nadangelom, na angelsko seanso, kjer bomo konkretneje in individualno delali na izzivih, s katerimi se soočate.  

V kolikor bodo razmere dopuščale, bodo vse delavnice izvedene v živo, v Ljubljani (lokacija bo znana naknadno), v kolikor pa bodo, zaradi koronavirusa začeli veljati ukrepi, ki bodo preprečevali srečanje v živo, bodo delavnice in seanse izvede online.

Odprte delavnice (individualno): Aktivacija 12. čaker in vaša duhovna in osebna evolucija v 5. dimenzijo

Prihaja: Spoznaj 5 Nadangelov (kako ti lahko pomagajo), ki delujejo na 5. »novih« čakrah (zvezdna vrata, dušna zvezda, kavzalna čakra, popkovna čakra in zemeljska zvezda)

Delavnice vodim:

Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Laluna Magazin

Starodavna znanja za moderne čase

Kontakt uredništva:

lalunaangelacademy@gmail.com

Več informacij:

www.laluna-academy.com

POLITIKA ZASEBNOSTI

Naroči se na novičke

Avtorica besedil:

Mojca Koprivnikar

E-pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com 

© 2020 avtorske pravice Mojca Koprivnikar. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now