Nadangel Mihael in kako vam lahko pomaga pri dvigu vibracije 5D?

Updated: Aug 21

Nadangel Mihael je dobro poznani nadangel, ki je človeštvu poznan že zares dolgo časa. Kot večina nadangelov, ima tudi Nadangel Mihael svoje poslanstvo. Čeprav nam lahko pomaga pri praktično vseh stvareh in ga lahko pokličemo kadarkoli, pa je najbolj mogočen, ko potrebujemo več notranje moči, poguma in želimo izraziti svojo resnico. Na »posodobljen« način deluje (kot vsi angeli in nadangeli) ravno v tem času, ko se planet dviguje v 5. dimenzijo (5D).


Če ste pripravljeni na sidranje 5D energij in predvsem na aktivacijo 5D energij v vašo grleno čakro, vam pri tem pomaga ravno Nadangel Mihael. Je tudi izjemen zaščitnik – če potrebujete energijsko zaščito, ga prosite in okoli vas bo ustvaril mogočen zaščitni plašč.


Torej, v notranjo moč in resnico vstopimo z Nadangelom Mihaelom in, ker se rojeva nov svet, kjer bo na vseh področjih življenja pomembna Resnica, a za Njo potrebujemo Notranjo Moč in Pogum, da se dvignemo čez navidezne omejitve in ovire 3D dimenzije iluzij, bo Nadangel Mihael tukaj vaš krasen podpornik. Še posebno trenutno zelo podpira svetlobne delavce, da čim bolj lahkotno in pogumno izražajo resnico, ki prihaja iz Srca. V resnici že smo oz. imamo notranjo moč, pogum in smo resnica, le iluzije 3D nas omejujejo, da to odprto in pogumno izrazimo.


Pokličite Nadangela Mihaela, če imate težave z izražanjem svojih misli in le s težavo izrazite, kaj mislite, s težavo izrazite svoje mnenje, velikokrat svoje mnenje in misli raje zadržite za sebe, kot da bi jih izrazili, zaradi »ljubega miru«, imate veliko kreativnih idej, pa jih s težavo (ali sploh ne) spravite v realnost, želite stopiti v svet in biti to, kar ste, pa vas »nekaj« zadržuje, se težje izrazite pred več ljudmi, imate občutek ali menite, da potrebujete malce več poguma in notranje moči za naslednje življenjske korake, bi radi transformirali energijske vezi (z nekom ali z nečim), ki vas omejujejo. Predvsem pa, če potrebujete Božansko zaščito, je tu Nadangel Mihael. Varuh grlene čakre. Njegova barva je temno modra, kraljevsko modra.


Vas Nadangel Mihael pokliče? Vabljeni na delavnico ali individualni angelski tretma&healing (več v nadaljevanju):


1. Vabljeni na delavnico V notranjo moč z Nadangelom Mihaelom


Vsebina delavnice: • kako se povezati z Nadangelom Mihaelom, da vam bo pomagal, • Kje vam lahko Nadangel Mihael pomaga, • kako usmeriti njegovo energijo za dvig vaše vibracije oz. kako ravnati, ko se znajdete v nizkih vibracijah, • tematske vizualizacije in meditacije z Nadangelom Mihaelom, • grlena čakra – čiščenje, • energijski vpogled v situacijo, ki vam predstavlja izziv, • kanaliziranje sporočil Nadangela Mihaela, • praktične vaje za osebno rast. Cena delavnice je: 33 eur Kdaj: sobota, 5. september, od 11.00 do 14.00 (prijave odprte do 3.9.2020) Lokacija: v Ljubljani ali preko spleta (odvisno od korona ukrepov) – točna lokacija znana naknadno


2. Vabljeni na individualni Angelski tretma in healing


Angelska energija je čista svetloba in ljubezen in, če ste se znašli v začaranem krogu, krogu istih čustvenih in miselnih vzorcev, ki vas v življenju omejujejo ali preprečujejo, da bi šli v naprej, vplivajo na vaše počutje, vam lahko angeli pomaga dvigniti vibracijo.

Angeli lahko pomagajo praktično povsod:

- pri težkih ali konfliktnih odnosih,

- razreševanju otroštva in izzivov s primarno družino,

- preseganju čustvenih in miselnih vzorcev (žalost, jeza, krivda, strah - vse nižje vibracije), ki vam več ne služijo več,

- iskanje življenjskega namena,

- dvigu vaše vibracije v 5. dimenzijo (5D),

- itd.

Angelsko seanso lahko izvedemo osebno ali prek spleta.

Traja dve uri.

​Potek: najprej se pogovorimo o vašem izzivu, težavi, nato pa vas vodim skozi proces z angeli. Seansa je sestavljena tudi iz dihalnih vaj , barvnega dihanja in včasih tudi vizualizacij, predvsem pa gre za individualen in vam edinstven proces, ki ga vodijo angeli.

​Za rezervacijo termina pišite na: lalunaangelacademy@gmail.com ali pokličite na 051 305 224


Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Eternal Light Healer ®

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Laluna Angelska Akademija

e-pošta: lalunaangelacademy@gmail.com/ 051 305 224

Laluna Magazin

Starodavna znanja za moderne čase

Kontakt uredništva:

lalunaangelacademy@gmail.com

Več informacij:

www.laluna-academy.com

POLITIKA ZASEBNOSTI

Naroči se na novičke

Avtorica besedil:

Mojca Koprivnikar

E-pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com 

© 2020 avtorske pravice Mojca Koprivnikar. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now