Moj klic poslanstva je bil od nekdaj zelo glasen. A sem vseeno prehodila poti, ki mu niso bile blizu

Ko pogledam nazaj svoje življenje, imam včasih občutek, da bi ga lahko opisala le z nekaj besedami ali celo samo z eno, a najgloblja resnica je, da ga najbolje opiše tišina, ko o njem ne spregovorim nič oz. v tišini samo opazujem njegov potek, smisel in zlaganje vse vsebine – vsega, kar se je dogajalo in zgodilo do tega trenutka. Otroštvo, družina, šola, partnerji, prijatelji, in vsi, ki so kadarkoli vstopili v moje življenje. In, če sedaj pogledam nazaj, vidim, da je vse imelo svoj smisel. Dobro in slabo. Oboje. A dejstvo je, da življenje samo ne deluje linearno in nekatere stvari se nam sestavijo šele čez čas, skozi mesece, leta nam postane jasno in kar naenkrat razumemo … Nekatere stvari, dogodki, odnosi, pa se zlagajo, verjetno, do konca tega življenja.


No, moja pot t.i. preobrazbe se je začela približno 13 let nazaj. Takrat so v moje življenje začeli prihajati ljudje, ki so se ukvarjali z meditacijo, osebnostno in duhovno rastjo. Ne samo ljudje, tudi knjige. Vse to je bil takrat še nekakšen mali tabu in pri nas je ta energijski tok lovilo le nekaj ljudi. Seveda se je o tem že govorilo in dogajalo, pa vendar ne tako masovno, kot se to dogaja danes.


Odkrito poslanstvo


Vsa ta znanja o meditaciji, angelih itn. sem požirala in bila naravnost navdušena. No, je pa dejstvo, da so me tovrstne zadeve zanimale še vse od začetka študija. Takrat sem prebirala knjige Marjana Ogorevca (Karmična diagnostika, Biorgonomija itn.) Louis Hay, astrološke knjige, psihološke knjige, o budizmu in zenu in podobne tematike. Izjemno so me zanimali angeli, samorogi. In pri tem moram poudariti, da sem rasla v povsem ateistični družini in nikoli bila povezana s katerokoli vero. A angeli so mi bili od nekdaj zelo blizu. Kot deklica pa sem že od nekdaj govorila, da bom nekoč ljudem pomagala. A se niti približno nisem zavedala, kaj sploh to pomeni in od kje ta želja, ki je vibrirala v majhni deklici in kasneje osnovnošolki, srednješolki, študentki, odrasli ženski …


Potujte nazaj v otroška leta in spoznali boste, zakaj ste tu.


Moj »klic poslanstva« je bil od nekdaj zelo glasen. Seveda pa sem vmes prehodila poti, ki niti približno niso bile blizu temu. Poslovno in zasebno. Vsaj ne tako, kot sem v sebi naravno čutila, da naj bi bilo. Je pa res, da so mi tudi te, recimo temu, neprave poti pomagale do določenih znanj in mi odprle določena vrata, vzpostavile povezave z ljudmi itn. V življenju se na koncu zares vse poveže in sestavi.


V življenju ni napak …


Je pa res, da moramo pogosto v življenju odkopati in odmetati balast, ki se je nekako nabrala skozi leta, naučene, privzgojene in pogosto vsiljene vzorce, prepričanja, navade in ravnanja, da pridemo zopet do svojega otroka, se z njim povežemo in mu prisluhnemo – najdemo, kdo smo in zakaj smo. Ali, če želite drugače, da pridemo do svoje esence, svetlobe, ki nam osvetli pot pred nami. Sama to delam zadnjih dobrih deset do petnajst let za katera lahko rečem, da so bila leta velikih sprememb in preobratov, obiskala sem kar nekaj meditativnih umikov, delavnic, veliko potovala po svetu, za menoj so tudi dobra 4 leta kvalitetne psihoterapije. A na koncu … na koncu … se mi je uresničila še ena želja…


Angeli…


Zelo sem si želela pomagati ljudem z angeli. Ker sem vedela, kako so pomagali meni in mi pomagajo še danes. A sem najprej morala pomagati sebi. Za piko na i vsemu delu na sebi (in roko na srce, do sedaj ni bilo enostavno in bilo je polno preobratov, padcev, iskanj, zmede) sem končno sestavila sliko, kako lahko »v sodelovanju« z angeli pomagam vam, združim vsa znanja in izkušnje in tako sta nastali Laluna Angelska Akademija in Laluna Magazin – starodavna znanja za moderne čase, kjer veliko pišem prav o angelih.


Angeli so »bitja«, energija visokih vibracij, a lahko delno znižajo svojo visoko vibracijo in se približajo človeku ter mu pomagajo, če ta seveda izrazi to željo oz. prošnjo njim. Angeli so resnični. Nekateri imajo celo privilegij in angele vidijo. Če so vaše prošnje v najvišje dobro, usklajene s srcem in dušo, vam bodo angeli z lahkoto pomagali. Takšna prošnja bi npr. bila, da nekomu, ki vas je nekoč prizadel in mu zamerite, mu danes iz srca želite odpustiti. V meditaciji oz. tišini bi poklicali npr. Nadangela Chamuela naj vam pri tem pomaga, mu odprli srce, odzval bi se takoj in s svojo visoko nežno, milo energijo omehčal vašo kepo zamere. Kasneje bi se sprožil proces, kjer bi spuščali energijsko blokado ali zamero. Prav tako vam npr. Nadangel Gabriel lahko pomaga s svojo čisto belo energijo pri iskanju poslanstva ali iskanju naslednjega koraka v vašem življenju …


Sama angele kličem vsak dan. Se z njimi povezujem – za sebe in vse, ki si želite njihove pomoči in podpore. Velikokrat pa se oglasijo tudi sami in tako nastane veliko zapisov na tej strani in Fb skupini.


Angeli mi s svojo svetlobo pomagajo razrešiti mnoge dileme, poiskati odgovore, motivirajo me v kreativnosti, z idejami in prebliski. Ker imajo visoko vibracijo, s prebliski, pridem do mnogih rešitev, usmeritev, odgovorov. Ko se znajdem v nižjih vibracijah, jih takoj pokličem, se z njimi najprej mentalno in nato v srcu povežem in prosim za dvig vibracije.


Z združitvijo tu zemeljskega znanja in angelskega posredovanja se rodi modrost, ki pomaga na čudežne načine… Tako sem pomagala sebi in tako pomagam drugim – za fizične, čustvene, mentalne blokade, vzorce, prepričanja, dileme, odnose … prosim za angelsko posredovanje in, ko je zadeva v najvišje dobro, se brez dvoma stvari razrešijo … Zavest se razširi, kar naenkrat je več jasnine, vedenja, znanja, prave energije oz. tiste, ki je potrebna za razrešitev in tako se tudi rešitev, odgovor takrat pojavi kar iz nenada in enostavno »veš«.


Najbolj pa so mi angeli pomagali, da sem imela dovolj poguma za večje spremembe v svojem življenju …


… da imam pogum slediti svojemu srcu, sanjam, da grem za poslanstvom, zaradi katerega sem tu. Da imam pogum delati premike, presegati meje cone udobja in da si drznem presegati prepričanja, vzorce in vse tisto, kar sem bila naučena v otroštvu, pa mi seveda danes ne služi kot podpora … Da zaupam …


Preberi tudi:

Spoznaj Nadangele in Angele in kako ti lahko pomaajo?

Kdo sem jaz v 5. dimenziji. Meditacija z Nadangelom Metatronom


Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Eternal Light Healer ®

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Laluna Angelska Akademija

e-pošta: lalunaangelacademy@gmail.com/ 051 305 224

Laluna Magazin

Starodavna znanja za moderne čase

Kontakt uredništva:

lalunaangelacademy@gmail.com

Več informacij:

www.laluna-academy.com

POLITIKA ZASEBNOSTI

Naroči se na novičke

Avtorica besedil:

Mojca Koprivnikar

E-pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com 

© 2020 avtorske pravice Mojca Koprivnikar. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now