Kdo STE VI v 5. dimenziji? Vizualizacija z Nadangelom Metatronom: ustvari svoje žvljenje v 5D

Updated: Jul 2

verjetno že poznate moč vizualizacije in zakonitost življenja, ki pravi, da energija sledi misli. Prav verjetno ste tudi že slišali, da se nam v naslednjih 10. letih obetajo velike spremembe na globalni ravni, pa tudi to, da Zemlja prehaja v 5. dimenzijo. To se prav zares dogaja, kajti na Zemljo je že bila položena kristalinska 5D svetlobna mreža in rojeva se nov svet in to je tudi eden izmed razlogov za spremembe, ki se nam obetajo …


Se vam ob tem morda prebudi radovednost, kaj to pomeni za vas? Kakšna je razlika med tem, kar smo živeli, živimo sedaj in bomo živeli v prihodnosti, če bomo izbrali pot 5. dimenzije? Kdo pravzaprav ste vi kot 5-dimenzionalni človek? Kakšno je vaše življenje v 5D?


Za to sem pripravila krajšo meditacijo, ki jo lahko naredite in tako spoznate sebe v 5D. Na tem popotovanju, pa se boste povezali z Nadangelom Metatronom. Vizualizacijo je dobro redno ponavljati.


Pred vizualizacijo pa še beseda ali dve o 5. dimenziji


5D, torej, govori o enotnosti, sodelovanju, obilju, razumevanju, ljubezni, sočutju itn., v 5D se popolnoma zavedamo, da je vse odsev nas samih, vemo, da smo v vsakem človeku in živem bitju in da vsako dejanje, ki ga naredimo, vpliva na vse, saj smo vsi povezani v enost. Mi smo eno. Torej se zavestno odločimo, da bomo ljubeči in prijazni ter spoštujemo vsa živa bitja. Tu postanemo gospodarji svojega življenja in ustvarjamo zavestno, z namenom in vedno v najvišje dobro. Tu smo svetloba in ljubezen in tu lahko dostopamo tudi do dimenzij, kjer živijo angeli in druga bitja svetlobe in se z njimi povezujemo. Postajamo gospodarji svojega življenja in živimo sinhrono s svojo Dušo in Srcem. Prebujeni smo in takšni so tudi naši potenciali. Znanje o življenju tukaj na Zemlji je široko in naša modrost iz srca prihaja na površje. V 5D delujemo iz srca, um pa je le naš »pomočnik«. Torej, skoraj ravno obratno, kot smo živeli do sedaj. 5D je lahkotnost, povezanost, izpopolnjenost, je dovolj vsega za vse, zato je obilje. V 5D je pomembna skupnost, za katero skrbimo vsi.


Meditacija Kdo sem v 5D z Nadangelom Metatronom


1. Najdite prostor, kjer vas nekaj časa nihče ne bo motil in boste v miru.

2. Prižgite svečko z namero, da prižigate/dvigujete tudi svoje življenje v 5D.

3. Udobno se namestite in zaprite oči.

4. Naredite 3 globoke vdihe in izdihe in svojo pozornost usmerite v svoje telo – kako se počutite, je kje kakšna napetost – če je jo z izdihom spustite in se še globlje sprostite.

5. Nato peljite svojo pozornost do stopal in si predstavljate, kako se povezujejo svetlobno kristalno 5D mrežo.

6. To kristalno energijo peljite navzgor po celem telesu in jo z vdihi in izdihi zavestno pošiljate po celem telesu in auri.

7. Potem svojo pozornost usmerite na področje srčne čakre in zopet narediti 3 vdihe in izdihe s pozornostjo na srčnem centru.

8. Nato iz srca in v mislih pokličite Nadangela Metatrona, da stopi naprej.

9. Prosite ga, da okoli vas ovije zlato Božansko spiralo. Zdaj si sebe predstavljate znotraj te Božanske spirale.

10. Nekaj trenutkov kontemplirajte o tej spirali in jo opazujte.

11. Potem zopet iz srca in iskreno prosite Nadangela Metatrona, da vam pokaže pot vašega življenja v 5D – kako izgleda, kako se čuti, kaj se dogaja, kdo je okoli vas, kaj delate:

- lahko, da se vam bodo slike sestavljale kar same od sebe,

- lahko pa si sami sebe zavestno predstavljate sebe v 5D (npr. v skupnosti, kjer ste lahko to, kar ste, kjer so ljude povezani, se imajo radi, se podpirajo, kjer je dovolj vsega za vse, kjer ste lahkotni, srečni, izpolnjeni, se počutite varno, zaupate …)

- lahko si predstavljate sebe, ki hodi v svetlobi ob vas pa je Nadangel Metatron.

12. Meditirajte nekaj časa o tem.

13. Ko boste pripravljeni zaključiti se zopet usmerite v svoja stopala, kjer iz njih poganjajo korenine, globoko v zemljo, ste kot stabilno drevo, prizemljeni.

14. Nato pomigajte in odprite oči.

Si želiš bolj poglobljeno delati na tem?


Prijavi se na skupinsko meditacijo z vizualizacijo, kjer bomo raziskali, kdo smo kot 5D človek. Prav tako bomo naredili vizualizacijo za 5D skupnost. Meditacija bo potekala 8.8. 2020, od 10.30 do 12.30 ure, v Ljubljani (lokacija bo znana naknadno).

Cena: 20 eur

*dogodek bo potekal v živo, v kolikor bo to mogoče, v kolikor, zaradi korona ukrepov, to ne bo mogoče, se dogodek prestavi na splet.*


V kolikor rajši meditiraš sam-a v udobju svojega doma, vedno lahko naročiš paket meditacij Kdo sem v 5D z Nadangelom Metatronom TUKAJ.


Lahko pa se odločiš tudi za indivdualno senaso, kjer poglobljeno in intenzivno delaš na sebi in globlje raziščeš, kaj zate pomeni 5D, kakšno je tvoje poslanstvo in, kaj moraš še prečistiti v svojem življenju, da ti bo ta prehod lažji.


Prijave:

Delavnice vodim:

Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Eternal Light(r) Healer

Kontakt:   lalunaangelacademy@gmail.com / 051 305 224

www.laluna-academy.com

Laluna Magazin

Starodavna znanja za moderne čase

Kontakt uredništva:

lalunaangelacademy@gmail.com

Več informacij:

www.laluna-academy.com

POLITIKA ZASEBNOSTI

Naroči se na novičke

Avtorica besedil:

Mojca Koprivnikar

E-pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com 

© 2020 avtorske pravice Mojca Koprivnikar. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now