Kako sem sama doživela aktivacijo 12. čaker in kaj se je zgodilo po tem?

Ko sem v procesu izobraževanja za angelsko učiteljico v Šoli Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light) z mojo učiteljico stopila v proces aktivacije 12. čaker na peto dimenzijo, sem spoznala nekaj najbolj čarobnega v svojem življenju.


Doživetje je sicer težko opisati z besedami, kajti verjetno ima vsak svojo izkušnjo. Lahko pa popolnoma brez dvoma rečem, da sem se dvignila nad vse tisto, čemur dajemo predznak negativno, omejujoče, težko, nerešljivo, nemogoče itn. V moje življenje je stopil val svetlobe, ki je osvetlil vse tisto, kar mi je bilo prej nekakšna meglena in zmedena neznanka. V sebi sem našla moč, da udejanjim stvari, ki se pred tem niso in niso premaknile. Pravzaprav lahko rečem, da se je raven moje energije dvignila do te mere, da sem bila primorana narediti naslednje oz. nove korake. Opisno bi lahko rekla, da se mi je razširila zavest … Celotna življenjska zgodba je dobila popoln smisel in povezanost.


In najpomembnejše od vsega – odkrila sem svoje poslanstvo, kajti okrepila se je tudi povezava z dušo in z zaupanjem je prišel tudi pogum, da sledim svojemu srcu.


Svoj um in srce sem odprla za premnoge modrosti, ki jih prinašajo angeli in duhovni vodniki ter modrosti univerzuma. Vse to je pravzaprav tudi naša skupna prihodnost … Delovanje iz Srca in preko duše…


Aktivacija 12. čaker na peto dimenzijo je postavljanje novega energijska telesa, ki vibrira višje.


V njem je več svetlobe. In, ko je v energijskem in fizičnem telesu več svetlobe, nižje energije ne morejo več živeti, kajti na njih posije luč in kar naenkrat se nam razkrije vsa resnice. To se je zgodilo tudi meni v času aktivacije in procesa 12. čaker.


Če smo prej delovali z energijskim telesom 3. ali 4. dimenzije, z aktivacijo 12. čaker lahko naredimo korak naprej v svoji evoluciji in se uskladimo z energijskim poljem 5 dimenzije. To je energijska mreža, ki vsebuje »kvalitete« kot so sodelovanje, sočutje, spoštovanje, harmonija, mir, obilje … Energijska mreža pete dimenzije je povezanost in zavedanje, da smo vsi povezani v eno. Te kvalitete potem vnesemo v svoje življenje, v odnose, na področje dela … Življenje zares postane lahkotno in lepo. Seveda, izzivi še vedno ostajajo, le da jih sedaj vidimo iz višje perspektive, imamo več znanja in modrosti, kako se z njimi spoprijeti … rodi se nov pogum … Najlepše od vsega pa je, da nas ta svetloba vseskozi spremlja in odpira nove in nove poti, bolj smo odpri za še višje ravni, jasneje smo povezani z angeli in duhovnimi vodniki...


Zato tudi tebe vabim v doživetje in izkušnjo, ki ti lahko izboljša življenje in ga ponese na višo raven.


Vabim te na osebno srečanje, kjer boš aktiviral-a 12. čaker na peto dimenzijo s pomočjo angelov in nadangelov.

Več o 12. čakrah lahko prebereš tudi tukaj ali skočiš SEM


Prijaviš se lahko na različne načine:


- Preko maila, kjer ti pošljem, kaj je tvoj naslednji korak: lalunaangelacademy@gmail.com

- Preko telefona: 051 305 224

- Ali pa za več informacij, če te zanima še kaj drugega, skočiš sem www.laluna-academy.com

Aktivacije vodim:

Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Laluna Magazin

Starodavna znanja za moderne čase

Kontakt uredništva:

lalunaangelacademy@gmail.com

Več informacij:

www.laluna-academy.com

POLITIKA ZASEBNOSTI

Naroči se na novičke

Avtorica besedil:

Mojca Koprivnikar

E-pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com 

© 2020 avtorske pravice Mojca Koprivnikar. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now