Kaj pomeni aktivacija 12. čaker? Zakaj 12 čaker?


Aktiviranje 12 čaker je naslednji korak v evoluciji človeštva. Je odpiranje in aktiviranje svetlobnih kod, ki človeka popeljejo na višjo raven bivanja in obstoja. Kdo je človek, ki ima polno operativnih vseh 12 čaker? To je napreden človek, ki ima dostop do skrivnostnih znanj in božanskih modrosti Univerzuma. Razkriva se mu, kako to modrost udejanjiti na Zemlji. Razkriva se mu širša slika o svojem življenju, poslanstvu in o širšem pomenu življenja na Zemlji, Božanskem na Zemlji. Postaja Mojster svojega življenja.


Z rednim prakticiranjem meditacije 12. čaker, je v njegovem telesu in avri vedno več svetlobe in razkriva se mu celostna Resnica. Postaja svoboden. Ker spozna Resnica o pomenu življenja, postane prinašalec Miru in Harmonije ...


Zakaj 7 čaker »ni dovolj«?


Da bi razumeli pomen 12 čaker, je potrebno potovati daleč daleč daleč nazaj…


… ko je bilo življenje tukaj na Zemlji še popolnoma drugačno, kot je danes,drugačno kot nam je danes poznano, predstavljeno. Človek, ki je nekoč bival na Zemlji je bil v duhovnem smislu zelo napreden in duhovno povezan z Zemljo. Imel je mnoge zunajčutne sposobnosti (telepatija, telekiniza …) in sposobnosti samozdravljenja in zdravljenja drugih. Na poseben način je bil povezan z Zemljo – močno se je zavedal, da je neločljivo povezan z Zemljo. Zato so ljudje na Zemlji nekoč že živeli v harmoniji in miru in bili duhovno povezani z Zemljo, ki jih je bogato in obilno obdarila z vsem, kar so potrebovali, imeli so polno aktivirane in odprtih vseh 12 čaker.


Potem se je zgodilo nekaj, čemur danes pravimo »padec Atlantide, Lemurije …« in človek je bil, poenostavljeno opisano, odklopljen od petih čaker, ki so ga povezovale z višjimi dimezijami. Operativnih čaker je ostalo samo še sedem čaker in še te slabo delujoče. Človek je bil omejen samo na pet čutov. Padel je v tretjo dimenzijo iluzije (dimenzijo kaosa, nemoči, odvisnosti, kontrole …) Lahko bi rekli, da smo padli globoko v materijo in se v njej zagozdili.


A vedenje in resnico o planetu Zemlja imamo globoko v sebi vsi zapisano. Nekje globoko v sebi poznamo Resnico, nekje globoko v sebi imamo shranjena tudi vsa znanja, sposobnosti, zmožnosti, ki jih je imel človek tistega časa. Bitja Svetlobe nam sedaj, v tej kritični točki razvoja človeštva, pomagajo, da bi zopet prebudili vsa ta znanja in se povezali z Božanskim. In brez dvoma je prišel čas, da se ponovno spomnimo, kdo smo.


Prišel je čas, da se ponovno spomnimo, kdo smo


Ker je resnica zapisana v nas in v našem DNK, le-ta ne more ostati dolgo skrita in zdaj je prišel čas, ko se nam bo vas resnica o tem, kdo smo kot človek in človeštvo, razkrila. Postopoma prehajamo v peto dimenzijo. O tem dvoma ni, saj je bila s strani Bitji Svetlobe 5-dimenzionalna kristalna mreža že polno aktivirana. Naša naloga je, da se skušamo čim bolj uskladiti z energijami pete dimenzije in se osvobajamo, zavestno, nižjih energij. Da zaupamo višje Božanskemu načrtu in da imamo podporo s strani angelov, nadangelov in drugih svetlobnih, kristalnih bitji, ki sodelovali tudi pri nastanku izvorne Zemlje.


Aktivacija 12 čaker na peto dimenzijo je naslednji korak pri postopnem usklajevanju z novimi energijami in prinašanju le-teh na Zemljo. To so Božanske energije Miru, Harmonije, Sodelovanja, … Več kot se nas bo usklajevalo z novimi energijami, večja bo mreža, ki bo omogočila in pomagala še ostalim, da se povežejo, da se skupaj povežemo in združimo v energije Miru. Sploh, če v srcu čutimo, da smo morda poklicani, da v teh časih pomagamo…


Vabim te na posebno individualno srečanje, kjer boš s posebno meditacijo in procesom lahko aktiviral-a 12 čaker na 5 dimenzijo s podporo nadangelov, ki trenutno intenzivno pomagajo planetu Zemlja v teh transformativnih časih …


Prijaviš se lahko na različne načine:

- Preko maila, kjer ti pošljem, kaj je tvoj naslednji korak: lalunaangelacademy@gmail.com

- Preko telefona: 051 305 224

- Ali pa za več informacij, če te zanima še kaj drugega, skočiš sem www.laluna-academy.comAktivacije vodim:

Mojca Koprivnikar

Certificirana Angelska učiteljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Laluna Magazin

Starodavna znanja za moderne čase

Kontakt uredništva:

lalunaangelacademy@gmail.com

Več informacij:

www.laluna-academy.com

POLITIKA ZASEBNOSTI

Naroči se na novičke

Avtorica besedil:

Mojca Koprivnikar

E-pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com 

© 2020 avtorske pravice Mojca Koprivnikar. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now