Izjava o varstvu osebnih podatkov

Laluna, Mojca Koprivnikar s.p. upravlja to stran. Ta stran zbira osebne podatke svojih uporabnikov za namene informiranja o svoji dejavnosti, obveščanja udeležencev posameznih dogodkov in drugih dejavnosti v okviru spletne strani ter pošiljanja spletnih novic (newsletter).

Upravljalec podatkov je Laluna, izobraževanje in svetovanje, Mojca Koprivnikar s.p., Njegoševa c. 19b, 1000 Ljubljana.

Za zgoraj opisane namene se zbirajo naslednji podatki:

  • ime in priimek,

  • elektronski naslov.

  • telefonska številka (le za specifične dejavnosti).

 
Svoje podatke zaupate prostovoljno, to je ustno, preko spletnega obrazca ali po elektronski pošti ob prijavi na določen dogodek ali drugo dejavnost.

 
Osebne podatke, vezane na informiranje o izvedbi določenega dogodka ali dejavnosti se hranijo do konca izvedbe. Ostale podatke, ki so vezani na prejemanje obvestil in drugih gradiv pa do preklica oz. do takrat, dokler se izvaja dejavnost, za namen katere so bili podatki pridobljeni.

Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam in se ne javno razkrivajo. Osebni podatki se ne bodo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli uveljavljate:

  • iz sistema prejemanja posameznih e-obvestil se lahko kadarkoli odjavite tako, da na dnu poslanega gradiva kliknete na povezavo »Odjava«. Ob odjavi bodo izbrisani vsi vaši podatki, vezani na to prijavo,

  • vašo zahtevo po uveljavljanju katere koli pravice lahko pošljete po e-pošti na naslov mojca.koprivnikar@gmail.com., ali pišete na naslov: Mojca Koprivnikar, Njegoševa c. 19b, 1000 Ljubljana


V Ljubljani, 12.  maj 2020

Laluna Magazin

Naroči se na novičke

Avtorica besedil:

Mojca Koprivnikar

E-pošta: mojca.koprivnikar@gmail.com 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now